fbpx

Kitty Talks Love Edition

Радваме се, че можем да ви зарадваме с още едно издание на любимите карти за разговори Kitty talks.

Kitty talks love edition – най-естественото и необходимо продължение на Kitty talks 1.

А какво е различното на тези kitty talks? Представям ви първите kitty talks love edition. Разделени на 3 нива по 30 въпроса.

Ниво 1: Предположения (или всичко онова, за което още не сме сигурни).
Ниво 2: Споделяне.
Ниво 3 Карти & Chill (18+).

Правилата остават същите: да бъдете себе си – честни, открити и на моменти малко уязвими. На всеки въпрос отговаряте и двамата. Този път добавихме лист и молив, с които да запишете някои по-специални отговори. 

С картите целим да навлезем в дълбините на интимния свят, така че предупреждаваме: не ги взимайте със себе си на семейни събирания.

Ниво 1 са подходящи и могат да се играят с приятели, но следващите две нива са за:

  • за гаджета и проектогаджета;
  • за първа и десета среща;
  • за „първите 7“ на брака;
  • за „живеем на семейни начала“;
  • за двойките с деца и без;
Kitty Talks Love Edition Box

Примерни въпроси

Previous
Next
  • Разгледайте трите примерни въпроса от всяко ниво на Kitty talks love edition. 

И защото вярваме в детайлите:

  • Нашите карти са изцяло произведени в България в колаборация с @thekitchen.design и @iprint.bg
  • Картите ни са в практична и красива кутия с твърда корица.
  • Всички котета са рисувани специално за Kitty talks.
  • Kitty talks 1 & love edition са перфектният подарък, който искате да получите и подарите.

Ето как изглеждат картите ни

Котешки отзиви

Биби
Биби
@bibons
Read More
Любовните котки са най-добрият начин да претопиш напрежението от първите срещи и директно да скочиш в разговор, който хем е задълбочен и интересен, хем съкращава пътя до това да разберете дали реално има потенциал във вашето комбо или по-скоро несходство в концепциите ви за любовта и живота.

Pro tip: в този формат на “игра” е много по-вероятно да предразположите интроверт да ви открехне към вътрешния си свят, отколкото с всеки друг подход - “котките” работят по-добре от шотове текила в 5 сутринта (и даже са легални!). За дългите връзки пък е добро напомняне за първите вълнения и онзи чар на опознаването, пък и празнуване, че вече може да си говорите за всичко и го правите наистина.
Рокси
Рокси
@roksana.radulova
Read More
Картите са супер за “прясна” двойка, за не толкова прясна, за вечери с приятели, за вечери с приятелите му, а и за вечери с непознати. Освен това са качествени и издръжливи, та сигурно ще се ползват с години! ❤️
Сузи
Сузи
@suzan_saamieva
Read More
Картите са уникални! Определено колкото ги хвалят и отгоре. Впечатлена съм от всеки детайл. Но това съобщение не е за това. То има за цел да каже БЛАГОДАРЯ! Защото снощи ни осигури 1 час качествено време с моя партньор, а това отдавна не ни се е случвало. Вероятно си чувала, че покрай появята на бебето отношенията в двойката се променят. Колкото и да бях подготвена зa това, все пак се получи напрежение, често се караме и не успяваме да се “видим” както преди. Сега твоите карти ще ни помогнат да водим спокоен разговор, да си припомним кои сме и да видим нови неща един за друг. Още щом пристигнаха му предложих да играем и той охотно се съгласи, а не беше чувал за тях. И беше страхотен един час. Все едно пак бяхме на първа среща. Нещото, което също ме впечатли, че въпросите не са generic и е удоволствие да разсъждаваш над тях. Поздравявам те за страстта, която си вложила в тях!
Ирен
Ирен
i.krivoshieva
Read More
Ужасно много ми харесаха както първите карти, така и новата версия. Когато купих първите, започнах да разглеждам въпросите с един познат , а шест месеца по-късно заедно отговаряме на новите карти като двойка ❤️
Дея
Дея@dreamlandbydeya
Read More
Картите са всичко онова, от което имаш нужда, когато живота ти дойде в повече. Среща с приятели без дисплеи и силна музика, но с много смисъл и топлина
Previous
Next

Често задавани въпроси

Колко карти има в Kitty Talks love edition?

90 карти, разделени в 3 нива. 

Какво значи карти за разговори?

Нашите карти са “ключът” към интересния разговор. С тях можете да скочите в дълбокото опознаване и да разчупите неловкото мълчание на първата среща. Разбира се, много често живеем по 10 години заедно, но така и забравяме да попитаме партньора до нас: “Хей, ти какъв искаше да станеш, когато пораснеш?”. Защо са на три нива?

Защо са на три нива?

Kitty talks love edition са на три нива, за да могат да се играят спрямо настроението и любовната глава, в която се намирате на този етап.

Имате половинка интроверт?

Kitty talks love edition са истинска провокация за един интроверт, но и много по-лесен вариант да го предразположите да проговори.

Какъв е срокът за доставка?

Доставяме в рамките на 2-3 работни дни с Еконт.