Какво представляват Kitty Talks?

Създадохме Kitty talks през 2019-а година с идеята да провокираме хората да си общуват повече, да се опознават и открият нови неща за себе си и близките им. Нашите карти са подходящи за събирания с приятели, роднини, гаджета, можете да ги вземете с вас на море, палатка, планина или където си пожелаете. Kitty talks се предлагат в два формата – Kitty talks 1 са 100 карти с въпроси, разделени в 5 категории по 20 въпроса: за любов, кариера, взаимоотношения, семейство и самия теб и Kitty talks love edition – разделени на 3 нива по 30 въпроса. Ниво 1: Предположения (или всичко онова, за което още не сме сигурни), Ниво 2: Споделяне, Ниво 3 Карти & Chill (18+). 

 

Kitty talks 1 и няколко примерни въпроса от тази кутия:

Previous
Next

Нека ви разкажем още малко за Kitty talks 1: 100 карти с въпроси за разговори Kitty talks са карти, с които да разбиете леда, бариерите и въпросителните, които имате за другите хора. Карти, които да вземете с вас на вечеря с приятели, роднински сбирки, на планина, море, закуска или просто да държите на шкафчето за онези моменти, в които не знаете как да започнете. Живеем в странна епоха, оглеждаме се най-вече в екрани, опознаваме се чрез приложения, а ние вярваме, че няма нищо по-хубаво от един смислен и развлекателен разговор. Kitty talks ви дават именно това – началото. 100 карти с въпроси, разделени в 5 категории по 20 въпроса: за любов, кариера, взаимоотношения, семейство и самия теб.

Kitty talks love edition

Най-естественото и необходимо продължение на Kitty talks 1. А какво е различното на тези kitty talks? Представям ви първите Kitty talks love edition. Разделени на 3 нива по 30 въпроса.

 
Ниво 1: Предположения (или всичко онова, за което още не сме сигурни).
Ниво 2: Споделяне.
Ниво 3: Карти & Chill (18+).
 
Правилата остават същите: да бъдете себе си – честни, открити и на моменти малко уязвими. На всеки въпрос отговаряте и двамата. Този път добавихме лист и молив, с които да запишете някои по-специални отговори. 
 
С картите целим да навлезем в дълбините на интимния свят, така че предупреждаваме: не ги взимайте със себе си на семейни събирания.
 
Ниво 1 са подходящи и могат да се играят с приятели, но следващите две нива са за:
 
  • за гаджета и проектогаджета;
  • за първа и десета среща;
  • за „първите 7“ на брака;
  • за „живеем на семейни начала“;
  • за двойките с деца и без;
Kitty Talks Love Edition Box

Примерни въпроси:

Previous
Next

Разгледайте примерни въпроса от всяко ниво на Kitty talks love edition. 

И защото вярваме в детайлите:

  • Нашите карти са изцяло произведени в България в колаборация с @thekitchen.design и @iprint.bg
  • Картите ни са в практична и красива кутия с твърда корица.
  • Всички котета са рисувани специално за Kitty talks.
  • Kitty talks 1 & love edition са перфектният подарък, който искате да получите и подарите.

Какво споделят нашите клиенти за Kitty Talks?

Биби
Биби
@bibons
Read More
Любовните котки са най-добрият начин да претопиш напрежението от първите срещи и директно да скочиш в разговор, който хем е задълбочен и интересен, хем съкращава пътя до това да разберете дали реално има потенциал във вашето комбо или по-скоро несходство в концепциите ви за любовта и живота.

Pro tip: в този формат на “игра” е много по-вероятно да предразположите интроверт да ви открехне към вътрешния си свят, отколкото с всеки друг подход - “котките” работят по-добре от шотове текила в 5 сутринта (и даже са легални!). За дългите връзки пък е добро напомняне за първите вълнения и онзи чар на опознаването, пък и празнуване, че вече може да си говорите за всичко и го правите наистина.
Рокси
Рокси
@roksana.radulova
Read More
Картите са супер за “прясна” двойка, за не толкова прясна, за вечери с приятели, за вечери с приятелите му, а и за вечери с непознати. Освен това са качествени и издръжливи, та сигурно ще се ползват с години! ❤️
Сузи
Сузи
@suzan_saamieva
Read More
Картите са уникални! Определено колкото ги хвалят и отгоре. Впечатлена съм от всеки детайл. Но това съобщение не е за това. То има за цел да каже БЛАГОДАРЯ! Защото снощи ни осигури 1 час качествено време с моя партньор, а това отдавна не ни се е случвало. Вероятно си чувала, че покрай появята на бебето отношенията в двойката се променят. Колкото и да бях подготвена зa това, все пак се получи напрежение, често се караме и не успяваме да се “видим” както преди. Сега твоите карти ще ни помогнат да водим спокоен разговор, да си припомним кои сме и да видим нови неща един за друг. Още щом пристигнаха му предложих да играем и той охотно се съгласи, а не беше чувал за тях. И беше страхотен един час. Все едно пак бяхме на първа среща. Нещото, което също ме впечатли, че въпросите не са generic и е удоволствие да разсъждаваш над тях. Поздравявам те за страстта, която си вложила в тях!
Ирен
Ирен
i.krivoshieva
Read More
Ужасно много ми харесаха както първите карти, така и новата версия. Когато купих първите, започнах да разглеждам въпросите с един познат , а шест месеца по-късно заедно отговаряме на новите карти като двойка ❤️
Дея
Дея@dreamlandbydeya
Read More
Картите са всичко онова, от което имаш нужда, когато живота ти дойде в повече. Среща с приятели без дисплеи и силна музика, но с много смисъл и топлина
Previous
Next

Често задавани въпроси:

Колко карти има в Kitty Talks?

Kitty talks 1 имаме 100 карти в 5 категории, а в Kitty talks love edition имаме 90 карти в 3 нива. 

Какво означава карти за разговори?

Карти с въпроси, с които ви провокираме да си говорите. Сещате ли се за онези моменти на неловко мълчание? Да, нашите карти са за тях. За сбирките с приятели и роднини, в които забравяте за телефоните и се потапяте в увлекателен разговор. 

На каква цена са?

Kitty talks 1 са на цена 26,99 лв., а Kitty talks love edition 32,99 лв. 

Доставка?

Доставяме до 2 работни дни в цялата страна с Еконт. 

Как да поръчам?

Дайте още един скрол надолу или посетете https://www.kittyfromthecity.com/shop/
Kitty talks се продават само онлайн, но ако сте офлайн магазин и имате интерес да продавате нашите карти, то можете да ни пишете на contactthekitty@gmail.com