Q/A с Д-р Ганева АГ Болница Д-р Щерев, който ви бях обещала. Въпросите са събирани от профила ми, единствено няма да ме видите на видеото, защото бях болна и нямах работа в клиниката да разнасям зараза.

Говорим си за:

– поликистозни яйчници, кога да потърсим репродуктивен специалист, каква е успеваемостта при инсеминации и инвитро процедури, бременност при диабет, автоимунни заболявания и т.н.

– видеото е полезно за всички дами, независимо дали планирате бременност или не, тъй като си говорим и за яйчниковия резерв, което е доста актуална тема. Очакванията за 2020/2021 в Щатите са били за baby boom, но освен него са получили и egg-freezing boom, защото масово жените са започнали да замразяват яйцеклетките си. От Д-р Ганева можете да научите най-базовите изследвания, с които се определя състоянието яйчниковия резерв, а това е доста, доста важно и може да бъде екстра мотивация за застраховка за бъдещето.

– въпросът, който остана без отговор е за еднополовите двойки. Нека дамите, които се интересуваха да ми пишат по този въпрос, за да го обсъдим на лични съобщения или на e-mail: contactthekitty@gmail.com- Това се отнася и за всички двойки, които имат нужда от първичен преглед при репродуктивен специалист, но не успяват да се наканят или имат някакви финансови затруднения. От клиниката ще се ангажират да помогнат, но ще е хубаво да имаме ориентировачна бройка.

Пишете ми отново на ЛС или на e-mail:contactthekitty@gmail.com

Прегръщам ви и оставам на линия за всякакви въпроси!

Ипси ❤️