Вместо да напиша 10 неща, които не знаете за мен, реших да впиша 10-те неща, които мразя мега много. Пак ще разберете нещичко за мен. 😀 Пък и харесването е лесно и безинтересно.

Кадър от уикенда за разкош

 

1. Помня, че Антония от Knapp беше написала същото. Думата Cena? Ама на шльокавица много ясно, бе! Тя иска цена тук и сега. Нищо, че дрехата, която ми пуска е рокля на Bella Hadid от Кан, която не просто я няма в нашия сайт, тя стурва колкото апартамента и, но тя иска Cena?

2. Онези хора, които харесват всички. Знаете ли, че работя във Fashion Days? Там покрай работата си се нагледах на блогърски войни, а пък то бг блогинга е чист кокошарник… Виждала съм жени да говорят ужасни неща една за друга, но на събитие и под снимки в инстаграм “миличка”, “зайче”, “сладурче”, “просто си прекрасна”. Всички се харесват? Не, всички се хейтят прикрито. Е, това най го мразя. Това с милосването и душичките ми е много далечно. Нека си остане така. Амин!

3. Бургери по 10 лв. Тая хипстърска мода с бургерите ме съсипва. Единствените хамбургери (както им викахме едно време в училище) бяха с шунка и кисели краставички, мега гурме. После станаха бургери и цената им се вдигна до 10-15 лв. Ама нали са инстаграм friendly и трябва да се тагваме.

4. Женички, които си просят комплименти или такива, които постоянно са болни и нещастни, за да им обръщат внимание. То са изследвания на всеки 2 седмици, едни страшни диагнози, едни филми, човек, а тя с настинка или с извинение с течение. И онези, които винаги са дебели, а са 45 кг., косата и била зле, нищо че тя е станала призори да се изправи и т н. И тях ги мразя.

5. Насилието над животни и хора, които си купуват грозни животни за по 1000 лв. при положение, че приютите и улиците ни са фул с бездомни животни. Това да биеш беззащитно, никому пречещо същество може да породи такава ярост в мен, че да се превърна в една от онези женички, които пишат коментари под постове за насилие от типа на “Ей, тоя само да го намеря…”. Животните са приятели. По-добре от хората понякога, по-разбиращи. Те не искат нищо от теб, освен да ги обичаш и храниш. Точка.

6. Гласоподаватели на ПатрЕотите, ГЕРБ и другите безобразници. Сори, ама тъпи сте.

7. Бански Triangl

8. Хомофобията и расизма. Колко малка душа имаш, за да мразиш различните от теб? Колко беден и нещастен мироглед имаш, за да мразиш различните от теб? В коя миша дупка живееш и си мислиш, че всички са еднакви? Да определяш хората по това с кого правят секс, как се казват, каква религия изповядват, каква кожа имат, къде са родени и ако това са единствените ти критерии за това дали някой “става”, моля лиши ни от присъствието си.

9. Мръсотия! Ейййй…, имах една съквартирантка ама тя гримирана, косата изправена, D&G намазано по цялото и снажно тяло, но влизаш в стаята и искаш да умреш. Никога не съм го разбирала това…, къщата ти е да е мръсна. С Монката много сме си говорили по темата и съм му звъняла рано-рано сутринта да му кажа “Брат, станах да чистя, не мога просто”. Той има същите маниакални състояния като мен и периодично се чуваме да си споделим драмите относно мръсотията, обвинявайки бабите и майките ни, че са ни обременили с този феномен чист дом, мирна глава. Но да, мръсните домове ме дразнят и не искам да гостувам на хората. Само ако поканата е поднесена по следния начин: “Знам, че не е толкова чисто, колкото ти искаш, но моля те ела за по ВИНО”. Тайната дума – вино.

10. Björk
Сигурно това е някакво велико изкуство, което аз не разбирам, но тази женица ме плаши.

Написах ги и се оказа, че има още, но ме е срам да продължавам, че накрая ще излезе, че мразя повече неща, отколкото да харесвам/обичам. И така. Понеделник е. Деликатно ви казавам, че мразя още нещо.