Остават 19 дни до рождения ми ден. Когато казвам, че ставам на 30, приятелките ми винаги ме поправят “Не ставаш на 30! Ставаш на 29”, а аз казвам .. е, да ама то е същото. Имам проблем с рождените дни. Като цяло никога съм нямала истински весел и щастлив рожден ден. Според мен това е нещо като нова година – твърде много очаквания = малко забавление. Помня само 2 весели рождени дни – първата година с Ицо и веднъж в стария офис като нямаше ток на рд-то ми и ни водиха на laser tag и на слеващия ден заминах за Берлин. Всичко е останало е посредствено! Веднъж на рд-то ми майка ми беше в болницата и се съсипах от рев, а миналата година казах на колегите ми, че искам горещ шоколад, а те ми купиха кафе (аз даже нямам кафе машина). Тони, не чети това! 😀

Имам и много нещастни опити за голям рожден ден. Е, това не знам майка ми и баща ми как го изтърпяха, защото те милите финансираха тези събития. Една година събрах над 20 човека в един караоке бар и тогавашното ми гадже извика друго момиче на рд-то ми и се целуваха пред мен. Представяте ли си? Аз от мъка изпих 1 литър концентрат и братовчед ми от Турция ме прибра с много мъчения и драми.

Първата година в гимназията си празнувах рождения ден в детската дискотека в Силистра и поканих хора от ПМГ, с които исках да се сприятеля и никой не дойде.

Миналата година на рд-то си излязох от вкъщи и си казах “Днес прибирам първата котка, която видя на улицата”, защото много исках да имам коте. Него ден не срещнах нито една в цяла София, а ходих пеша до работа (Бъкстон – Хладилника).

Никога съм нямала вкусна торта и никога не съм получавала нещо, за което да си кажа да бееееееееее, точно това исках, което ме навежда на мисълтта, че никой не ме слуша.

Ей сега правя един списък с желания и ако пак не получа нещо от него… да му мислите! А да, по едно време си правех черен списък кой не ми честити рождения ден и поне месец не контактувах с въпросните хора. Ицо ме отучи и каза, че е много просташко и хейтърско.

Списък с желания

Всичко за спорт! Откакто имам карта на Sodexo и ходя редовно на тренки осъзнах, че последните 2 години си обещавам да си купя нови клинове, тениски и най-вече слушалки за тичане и поставка за ръка за телефона и просто не го правя. Всеки месец си казвам “отделям си бюджет за това” и не го правя.

A young girl running for exercise.

2. Котешки пижами на Yamamay

Няма как да сбъркате, ако ми подарите нещо на котки, но пижами е double happiness!

3. Свещи, но тази година искам от тези на I/tems. Български са, ухаят божествено и момичетата, които го правят са много симпатични.

4. Всичко от коледната/winter серия на Sephora! Миналата година си пожелах същото и Ицо ми купи най-красивата палитра на света! <3 Маската, палитрата с коте, кремчето за ръце. Simply в-с-и-ч-к-о!

Sephora-Christmas-Collection-2017-3

Source

5. Околоочен крем. 🙁 Може би 2? Един за тъмни кръгове и един за бръчки. Да, ето това е резултатът от това, че ставам на 29. Наистина имам спешно нужда от такъв и дори нямам представа на коя марка са хубави. Може ли някой да ми помогне?

и 6. Пожелавам си рожден ден, който да не забравя!

Целувки,

Ипси