Януари ми е като една безкрайна неделя. Януари е времето, в което започвам да си мечтая за лято, или поне пролет. Започвам да купувам слънчеви очила, чехли за плаж, бели поли и кадифени обувки. Реалността, разбира се, е много по-различни от моите трепети и желания, които обаче така ме подвеждат, че взимам поредица от грешни решения и се обличам крайно зле за външните условия.

Тази сутрин подавам главата навън и гледам улицата ни цялата в кал, киша и някаква гадости, които със сигурност не бяха в “снежно бяло” и решевам да си обуя гумени ботуши. Понеже закъснявам, се изтрелвам с бясна скорост от нас, от което няма връщане назад. Проблемът при мен е, че ако веднъж изляза с нещо неподходящо за климатичните условия, няма как да се върна да се преоблека, тъй като нямам кола. Цялото ми движение в града се извършва посредством така мразеният от мен – градски транспорт и таксита, така че на 10-тата минута, в която си казвам “Абе, това май не беше добра идея”, вече е късно, защото пътувам към офиса. Най-много се ядосвам, че съм адски организиран човек! Следя прогнозата по няколко пъти на ден, приложения, телевизия и накрая пак взимам грешно решение и това се повтаря всеки сезон. Топло е – аз съм с черно, студено е – аз съм по-рокля, есента се бях пуснала по неприлично къса рокля към работа, по това време ходех пеша, така че представете си един час, в който аз съм посиняла и минавам през… парка. Та, мода, мода ама студът си е студ и спасение няма. Същото важи и за кишата, но да си носим новите дрехи е също важно.

Това е една и съща рокля в два различни прочита. 🙂

I am wearing: Zara dress, Super trash boots, Karen Walker sunglasses, second hand belt, Sweewë sweater.


IMG_9044 IMG_9046 IMG_9113IMG_9131 IMG_9160 IMG_9177 IMG_9186 IMG_9188 IMG_9189 IMG_9213 IMG_9304 IMG_9355 IMG_9360 IMG_9385 IMG_9396